Basiq Truckcleaning

Combineer uw parkeerbezoek op parking B met een bezoek aan de wasstraat van Basiq Truck Cleaning. De truck wash wasstraat is voorzien van professionele borstelmachines, installaties en reinigingsapparatuur, in combinatie met ouderwets handwerk bent u gegarandeerd van snelle doorlooptijden en het beste eindresultaat.
Schoon is pas echt schoon met de truckwash van Basiq Truckcleaning.

 

Hoe werkt de wasstraat?

Tijdens het wassen van uw vrachtwagen of trailer wordt het wasgedeelte opgesplits in 2 delen. De binnen- en buitenzijdes:

Binnenzijdes
Het reinigen van de binnenzijde wordt opgedeeld in 4 onderdelen: Voorreiniging, reguliere reiniging, na reiniging en desinfectie. Tijdens de voorreiniging wordt al het grofvuil verzameld en afgeladen en worden de vloer en wanden schoongespoeld met water.
Daarna worden de alle binnenzijdes tijdens de reguliere reiniging beneveld met Nerta Sky WE 64.
Vervolgens wordt tijdens de nareiniging al het vuil weggespoten met de hogedrukspuit. Overtollig water wordt daarbij verwijderd met een hygiëne vloertrekker. Tot slot wordt de gehele binnenzijde gedesinfecteerd met desinfectiemidel.

Buitenzijdes
Bij het reinigen van buitenzijdes wordt gelet op een aantal onderdelen. Denk hierbij aan het afspuiten en het infoamen van chassis en lakdelen. Waar nodig worden smeerpunten bovendien ontvet en wordt er met speciale aandacht gekeken naar aluminiumdelen. Na de complete reiniging wordt het gehele voertuig afgespoten met de hogedrukreiniger.