Als u Short Term wilt parkeren (tot 1 week) dan kunt u hier onder een van onze partners uitkiezen en je plek reserveren. Onze preffered partners zijn Bosch Secure Truck Parking en Travis Road Services. 

Bosch Secure Truck Parking

Bosch Secure Truck Parking biedt vrachtwagenchauffeurs en logistieke bedrijven een betrouwbare en veilige oplossing voor het parkeren van vrachtwagens. Onze hoogwaardige parkeerfaciliteiten zijn speciaal ontworpen om de unieke behoeften van de transportsector te ondersteunen. 

https://www.bosch-secure-truck-parking.com/en/

Travis Road Services

Bij Travis Road Services begrijpen ze dat uw reis soepel en zorgeloos moet zijn. Zo staan ze bekend als een betrouwbare partner voor hoogwaardige wegdiensten en -oplossingen.

https://www.yourtravis.com/en/

 

 

 

 

LOGPAY

LogPay is een innovatieve dienstverlener op het gebied van mobiliteits- en brandstofmanagement, gespecialiseerd in oplossingen voor de transport- en logistieke sector. Het bedrijf biedt geïntegreerde betalingsoplossingen en services waarmee transportbedrijven en wagenparkbeheerders hun operationele processen kunnen optimaliseren.

https://www.logpay.de/

 

SNAP

SNAP verbindt de wegtransportindustrie door middel van technologie, beveiliging en hun uitgebreide Europese netwerk.

https://snapacc.com/nl/

 

 

 

 

 

 

 

Truck Parking Europe

Truck Parking Europe is een toonaangevend platform dat zich richt op het verstrekken van gedetailleerde informatie over vrachtwagenparkeerplaatsen in heel Europa. Dit innovatieve initiatief is bedoeld om vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven te helpen bij het vinden van veilige en geschikte parkeergelegenheden voor vrachtwagens tijdens hun reizen door Europa. Met behulp van hun mobiele app en website kunnen gebruikers nauwkeurige informatie verkrijgen over beschikbare parkeerplaatsen, voorzieningen op locatie, beveiliging en meer, wat bijdraagt aan een efficiënte en stressvrije logistiek en transportervaring.

https://app.truckparkingeurope.com/ 

 

Kravag

Kravag is een toonaangevend Duits verzekeringsbedrijf dat gespecialiseerd is in transport- en logistieke verzekeringen. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringsoplossingen die specifiek zijn ontworpen om de unieke behoeften van transport- en logistieke bedrijven te ondersteunen. Kravag heeft een sterke reputatie opgebouwd in de sector en staat bekend om zijn expertise in risicobeheer en schadeafhandeling voor de transportindustrie. De organisatie speelt een cruciale rol in het waarborgen van de operationele continuïteit en veiligheid van transportbedrijven in Duitsland en daarbuiten. Kravag heeft een rijke geschiedenis en blijft zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige verzekeringsdiensten aan haar klanten in de logistieke sector.

https://www.kravag.de/

 

Steero

Steero is een innovatieve en toonaangevende serviceprovider op het gebied van transport en logistiek. Met een passie voor mobiliteit en technologische vooruitgang heeft Steero de missie om transport en logistiek te transformeren en te optimaliseren voor bedrijven en individuen.

Onze geavanceerde technologische oplossingen bieden eenvoudige, efficiënte, en betrouwbare manieren om te voldoen aan uw transport- en logistieke behoeften. Of het nu gaat om het beheren van uw wagenpark, het plannen van ritten, het volgen van zendingen, of het regelen van goederenvervoer, Steero staat klaar om u te helpen bij elke stap van de weg. Ontdek hoe Steero u kan helpen uw logistieke uitdagingen aan te pakken en uw mobiliteit te verbeteren.

https://steero.com/

 

Park Your Truck

"Park Your Truck" is de ultieme bestemming voor vrachtwagenchauffeurs die op zoek zijn naar veilige, handige en betrouwbare parkeeroplossingen voor hun vrachtwagens. Hun toegewijde service is speciaal ontworpen om de stress uit het parkeren te halen, of u nu op zoek bent naar een tussenstop voor een paar uur of een rustige plek voor de nacht. Bij "Park Your Truck" begrijpen ze de unieke behoeften van vrachtwagenchauffeurs en streven ze ernaar om uw parkeerervaring zo probleemloos en comfortabel mogelijk te maken. Ontdek hun ruime parkeerfaciliteiten, geavanceerde beveiligingssystemen en handige voorzieningen om te zien hoe ze uw reizen gemakkelijker maken. Welkom bij "Park Your Truck," waar uw vrachtwagen en gemoedsrust samenkomen.

https://park-your-truck.com/

 

OTRA

Otra Solutions is een geavanceerd parkeersysteem voor vrachtwagens.Het biedt truckers real-time informatie over beschikbare parkeerplaatsen, beveiligingssystemen en faciliteiten zoals douches, restaurants en reparatiewerkplaatsen. Het doel is om vrachtwagenchauffeurs te helpen bij het vinden van veilige en comfortabele parkeerplaatsen, waardoor efficiëntie en gemak in de transportsector worden bevorderd.

 
 
 

https://www.weareotra.com/