Bij A2 Truckparking begrijpen we de cruciale rol die efficiënt transport speelt in de moderne samenleving. Als toegewijd team streven we ernaar om de logistieke uitdagingen van onze klanten te ondersteunen en te vereenvoudigen. Onze truckparkings zijn speciaal ontworpen om een veilige, comfortabele, en handige tussenstop te bieden voor vrachtwagenchauffeurs en hun voertuigen.

Waarom kiezen voor A2 Truckparking?

  • Ruime Parkeerfaciliteiten: We beschikken over maar liefst bijna 1.000 parkeerplaatsen verdeeld over verschillende locaties, zodat u altijd een geschikte plek kunt vinden.

  • Veiligheid Voorop: Onze parkeerterreinen zijn uitgerust met beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van u, uw voertuig en uw lading te waarborgen.

  • Gemak en Comfort: Bij elke toegangspoort is een intercom beschikbaar voor direct contact met onze meldkamer. Bovendien zijn er sanitaire voorzieningen met toiletten en douches op locatie.

  • Service Op Maat: We begrijpen de behoeften van chauffeurs en bieden de mogelijkheid voor onderhoud en reparaties bij Truck Service Simons en een Truckwash (Parking B).

  • Milieubewustzijn: Als onderdeel van onze inzet voor duurzaamheid, bieden we u op diverse locaties de mogelijkheid om uw voertuig elektrisch op te laden.

Bij A2 Truckparking zijn we er trots op dat we een betrouwbare partner zijn voor vrachtwagenchauffeurs en logistieke bedrijven. Onze locaties bevinden zich op strategische punten langs de A2, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor vrachtvervoer door heel Nederland en daarbuiten.